Communiceer met uw dienblad.

 

 


Roltex Grain polyester dienblad met personalisatie bij Corda Cuisine Hasselt

Ons Rocca Grain dienblad bij Corda Cuisine in Hasselt, België.

Vier jaar in gebruik bij Corda Cuisine.

Het trendy zelfbedieningsrestaurant van de Corda Campus legt het accent op dagelijks verse producten. Voor zijn interieur maakt het gebruik van stijlvolle materialen van topkwaliteit. Met de Grain van Roltex wordt die lijn doorgetrokken in de dienbladen.

 

Download de product fiche
Peter Delanoy Facility Manager Corda
“In een zelfbedieningsrestaurant is het belangrijk dat de dienbladen tegen een stootje kunnen. Ons concept draait niet alleen rond heerlijk gezond eten, maar ook rond gezellig tafelen. Dus hier geen saaie dienbladen, maar mooie en gepersonaliseerde trays. Zelfs na vier jaar zijn de dienbladen nog in perfecte staat. En zo hoort het! Bovendien staat er informatie over de andere horecazaken van Corda op gedrukt, zodat de klanten ook daar hun weg naartoe vinden.”

 

“We bereiden tot duizend maaltijden per dag. De dienbladen worden zeer intensief gebruikt, maar daar merkt de klant niets van.”

 

Robbe Vocaet bij Corda Cuisine
“Je herkent de dienbladen meteen dankzij het Corda logo. Ze passen echt in het interieur. Corda Cuisine let op de details en dat stel ik ten zeerste op prijs. Het is een voorbeeld voor andere cateringbedrijven. Het dienblad voelt stevig aan, de ‘look en feel‘ verleent het een extra touch.”

 


Corda Cuisine dienbladen met logo

Voordelen in gebruik

 

Gepersonaliseerde dienbladen voor de horeca

> Dagelijks intensief gebruik
> Vormvast
> Stapelnokken voor het drogen en opbergen
> Geschikt voor industriële vaarwasmachines
> 5 jaar garantie tegen breken

Beschikbare afmetingen

 

 

Ontdek onze volledige reeks

Als partner van de EPIQ groep zijn wij graag uw one stop shop voor alle horeca materialen. Dienbladenbuffet opstellingen, onbreekbare glazen, bekers, kopjes, karaffen, borden, kommetjes en andere keuken en catering benodigdheden.


Roltex catalog for 2020
 

Download onze catalogus voor 2020
 

 RELATED POSTS