Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord

Nieuws

Earth Tray Puro, de ecologische innovatie in dienbladen bij Roltex

Earth Tray Puro, de ecologische innovatie in dienbladen bij Roltex

Hou het plaatje puur
In een hedendaags interieur horen natuurlijke elementen. Maar uw dienblad moet evengoed onderhoudsvriendelijk en sterk zijn. Goed nieuws! De Puro combineert dat allemaal. De tray lijkt van echt hout – recto verso zelfs – met een aangebrachte structuur en soft touch afwerking. Bovendien bestaat het dienblad voor 90 procent uit ecologisch materiaal. En is het geschikt voor dagelijks gebruik. Verkrijgbaar in drie uitvoeringen: vintage, oak en warm vintage. Ontdek alles hier en claim uw sample.

Mersey Care Foundation kiest voor Harfield by Roltex

Mersey Care Foundation kiest voor Harfield by Roltex

Twaalf jaar: zo lang al werkt Mersey Care NHS Foundation met onze onbreekbare Harfield producten. Mersey Care biedt gespecialiseerde geestelijke gezondheidszorg en dienstverlening rond verslavingen, leerproblemen en hersenletsels – in diverse regio’s van het Verenigd Koninkrijk. Als één van de drie organisaties die zo’n dienstverlening aanbiedt, springt Mersey Care eruit door zijn focus op kwaliteit, herstel en welzijn. Daarbij horen ook tafelwaren die natuurlijk en degelijk aanvoelen, verklaart Mersey Care-aankoopverantwoordelijke Colin Todd.

Klaar voor 2017 !

Klaar voor 2017 !

In 2016 lag er veel op het – onbreekbare – bord van Roltex. Een verhuizing, nieuwe partnerships, innovatieve designs, … Alles om u nog beter en duurzamer te helpen. We maakten bovendien een catalogus met dubbel zoveel moois en handige info. Uitdagend? Ja. Geslaagd? Dubbele ja. Blader snel door het resultaat .

Happy Holidays

Happy Holidays

Warmth, wine and great glasses on a tray. We are ready for 2017! :)
Roltex will be closed from 24/12 until 02/01

Case Study bij Soupissime

Case Study bij Soupissime

Een dienblad is meer dan een praktisch gebruiksobject. Het draagt bij tot de totale beleving van uw klant en de kwaliteitsperceptie van uw zaak. Op bezoek bij Soupissime stellen we enkele vragen aan Gary Legrand, de eigenaar van Soupissime en Quentin Labrique, een vaste klant. Gary vertelt over zijn investering in kwalitatieve dienbladen ...

Case Study bij BC One - Belgocatering

Case Study bij BC One - Belgocatering

“Enhance your customers’ experience” … Een slogan die u waarschijnlijk ondertussen niet vreemd in de oren klinkt. Sinds 2015 is de belevingswaarde van uw klanten verhogen dé missie van Roltex. Een dienblad is het eerste wat de klant vastneemt wanneer hij of zij een restaurant bezoekt en laat dan ook een blijvende indruk na. Veel van onze klanten zijn hier al van overtuigd en nemen dan ook vaak de kans om hun marketingboodschappen te communiceren… gepresenteerd op een dienblad! BC One is één van deze overtuigde klanten en het is dan ook daar waar we even gingen neuzen voor deze case study.

Case study bij Kinderdagverblijf

Case study bij Kinderdagverblijf

Zoals u ongetwijfeld al ontdekt heeft, hebben wij in 2016 een compleet nieuw gamma van onbreekbaar tafelgerei op de markt gebracht. In samenwerking met de Britse firma Harfield, hebben wij ondertussen al enkele scholen en kinderdagverblijven overtuigd van de top kwalitatieve en gebruiksvriendelijke kommetjes & bekertjes. Één ervan is het kinderdagverblijf ‘De Bengeltjes’. Zij waren zeer enthousiast om aan onze case study mee te werken. 

Gebeten door ondernemen

Gebeten door ondernemen

Ook dit jaar hebben wij het virus van ondernemen flink te pakken. Daarom nemen we deel aan de ondernemersaward in Aalst georganiseerd door HoGent.

Ondernemers voor de Klas

Ondernemers voor de Klas

Ons bedrijf neemt deel aan ‘Vlajo Ondernemers voor de Klas’, het grootste onderwijsproject tussen scholen en bedrijven in Vlaanderen, georganiseerd door Vlajo i.s.m. VKW en VKW Limburg.

Het begin van iets nieuws

Het begin van iets nieuws

Met deze nieuwe website zetten we 2015 goed voorbereid en stijlvol in. Ontdek de gebruiksvriendelijke catalogus en verschillende features die u precies helpen vinden wat u zoekt. 

© 2018 Roltex