Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord

Klaar voor 2017 !

Klaar voor 2017 !

Uw Roltex-catalogus op een presenteerblaadje aangeboden

In 2016 lag er veel op het – onbreekbare – bord van Roltex. Een verhuizing, nieuwe partnerships, innovatieve designs, … Alles om u nog beter en duurzamer te helpen. We maakten bovendien een catalogus met dubbel zoveel moois en handige info. Uitdagend? Ja. Geslaagd? Dubbele ja. Blader snel door het resultaat .

 

Praktischer, sterker, duurzamer
Neem een duik in de catalogus en verken ons uitgebreide aanbod. Het bulkt van de innovatieve producten. Zoals de Dura: een allroundtopper met natuurlijke look. Ook de klassiekers tekenen present, soms in een nieuw jasje of in meer kleuren. Zo bestelt u de succesvolle S-Plank nu ook in andere vormen.


Extra praktisch is de nieuwe indeling. Een ecologisch dienblad, intensief of matig gebruik, unbreakables, … ? U vindt meteen wat u zoekt.

 

Roltex? Gezonde keuze!
Het health care-logo is alomtegenwoordig in de catalogus. Geen wonder, want we breidden ons health care-aanbod sterk uit. Zo helpt u uw patiënten gerichter – en dus beter.


Roltex is ook de gezonde keuze door zijn doordachte designs, ecologisch verantwoorde materialen en lokale productie. Samen met Europese partners zoals Harfield en August Lundh blijven we aan die weg timmeren.


Dankzij u
Onze drijfveer om elke dag dieper te graven? Naar nog duurzamer, ergonomischer en sterker? Dat bent ú. Want uw vraagstukken sporen ons aan. Uw wensen worden de onze. Tot onze producten volledig de úwe zijn.


Wij kijken alvast uit naar een 2017 vol uitdaging, samen met u!


Warme groeten


Het Roltex-team

© 2018 Roltex