Enhance your customers' experience/

Roltex wil het hele aanbod van zijn klanten een nog hogere belevingswaarde geven./

Of het nu gaat om een horecazaak of een bedrijf dat catering aanbiedt aan gasten, klanten of personeelsleden, de perceptie van die mensen over dat bedrijf in zijn geheel wordt grotendeels bepaald door het dienblad en alles wat daarop staat. Want die staan het dichtst voor hun neus. Met andere woorden: iedereen die in een bedrijf op een of andere manier bij de merkbeleving van dat bedrijf is betrokken, zou ook best de nodige aandacht aan het dienblad schenken. Met het dienblad wordt immers de perceptie over het gehele aanbod gemaakt of gekraakt.

EPIQ : Europese productie als garantie op kwaliteit/

Een stevig en stijlvol dienblad of een onbreekbaar glas of bord verhoogt de positieve beleving van de gebruiker. Daarover zijn we het volledig eens met onze partners, wat ons stof tot nadenken gaf. In 2017 werd EPIQ opgestart; European Partners in Quality. Waarom? Om onze klanten een ruim assortiment aan te bieden in producten die 100% staan voor kwaliteit én geproduceerd zijn op Europese bodem. Zo garanderen we producten die telkens verbazen op vlak van kwaliteit en afwerking. Lees meer hier.

Ervaring en passie, al meer dan 50 jaar
/

Sinds 2015 bestaat Roltex 50 jaar. Met veel voldoening blikken we terug op succesvol afgeronde projecten en aangename relaties met onze klanten. We merken dat onze persoonlijk aanpak elk jaar opnieuw zijn vruchten afwerpt. Daarnaast is onze verjaardag meer dan een terugblik op het verleden geweest, maar vooral een startschot voor een nieuwe stroming van vernieuwing en groei. We zijn dit jaar alvast gestart met investeringen in nieuwe machines, de lancering van onze nieuwe website, versterken van het team, …

Trots op vernieuwing in producten en productie/

Het is altijd een grote eer om nieuwe producten voor te stellen. Want deze innovaties ontstaan vaak uit een sterke passie, eigen aan al onze werknemers. De nieuwe Puro reeks bij Earth tray, de Dura reeks bij polyester en onze prachtige AQUA en uitgebreide TAO reeks bij de onbreekbare glazen zijn slechts een klein stukje van ons totaalaanbod. Ontdek alles op onze website, maak een afspraak met onze sales of boek een meeting in onze showroom en maak kennis met onze unieke producten, 100% geproduceerd in Europa.