Roltex zoekt jobstudent

Roltex zoekt een jobstudent productie om te werken tijdens de zomermaanden.

 

Roltex is fabrikant van dienbladen en onbreekbare polycarbonaat glazen voor horeca en zorgsector. We exporteren naar groothandels, fastfoodketens, zieken-huizen, kinderdagverblijven etc. over de hele wereld . Europa is onze belangrijkste afzetmarkt.

We zoeken een jobstudent die een klik voelt met ons bedrijf. Die houdt van zowel flexibiliteit als repetitief werk. Hij/zij rapporteert aan onze productie manager en werkt nauw samen met collega’s.

 

FUNCTIEOMSCHRIJVING
Je zal verschillende arbeiderstaken uitvoeren in de productieafdeling. Van inpak-ken tot zelf dienbladen maken. We zoeken iemand die een zekere verantwoordelijkheidszin heeft en begonnen taken tot een goed einde brengt. Een persoon die de handen uit de mouwen wil steken en gevoelig is voor orde en netheid.

 

PROFIEL
Je zal in de dagploeg werken tijdens de maanden juli en / of augustus. Je komt terecht in een klein team. Je hoeft geen specifieke opleidingen te volgen, alles leer je hier. Je bent 18 jaar of ouder.

 

PLAATS TEWERKSTELLING
Roltex
Industrielaan 27
9320 Erembodegem

 

Interesse? Contacteer dan snel onze personeelsverantwoordelijke Ellen en wie weet word jij binnenkort onze nieuwe collega !